Mange måter å be

Noen foretrekker å be i sitt lønnkammer. Andre foretrekker å be sammen i grupper. 30 dagers bønn for verdens muslimer er en unik anledning til å be sammen som familie eller med en gruppe på nettet.

Lag ditt eget lite bønnemøte på telefon, Facetime, Zoom.us, Facebook Messenger, Skype eller et annet verktøy som du har tilgjengelig. De er alle ganske enkle å sette opp. Zoom og flere av verktøyene tilbyr å dele skjermen din.

Last ned og åpne bønneguiden på PDF. Les den gjerne sammen og be. Avtal en fast tid der dere møtes digitalt hver dag og be for verdens muslimer.

Online bønnemøter

Bli med på video og be sammen med andre hver fredag og mandag mellom kl. 13.00 og 14.00 gjennom hele ramadan! Programmet Zoom (zoom.us) vil bli brukt, og du kan forberede deg ved å laste det ned gratis fra deres nettside.

Det første bønnemøtet holdes fredag 24. april. For å bli med må du sende en melding merket “Ramadan-bønn”, og inkludere ditt navn, til info@frontiers.no (senest noen timer før møtet starter). Du vil da motta en epost med et “meeting-ID”.

Du velger selv hvilke møter du deltar på – ett, to, flere, eller alle. Velkommen i Jesu navn!

Få med andre!

Det er ikke for sent til å andre engasjert i bønneaksjonen. Spre informasjon og inviter andre til å be sammen med deg.

Lytt på Åpne Dører sin podcast om bønneaksjonen og del linken med andre: https://www.podbean.com/ew/pb-h5re9-d97bb3

Del med andre ...