Ressurser: Bli inspirert og engasjer deg!

Følgende ressurser kan være nyttige for de som vil be for muslimer, bli kjent med de og engasjere seg i Guds rikes utbredelse blant muslimer.

DEN STORE VEKKELSEN I IRAN – hvordan Gud bruker en omvendt muslim for å tenne en vekkelse

Bok av dr. Hormoz Shariat / Hermon forlag

Én million muslimer for Jesus! – var det bare en drøm? På midten av 1980-tallet satt dr. Shariat sammen med kona si og ba: «Herre, bruk oss for å frelse Iran!» Bli med dr. Shariat på hans reise bort fra islams lenker til friheten i Kristus.

SELVMORDSBOMBER – hun trosset jihad

Bok av Esther Ahmad, Craig Borlase / Hermon forlag

Den dramatiske og sanne historien om en kvinne som meldte seg frivillig til å drepe vantro, men så ble hun en ‘vantro’ selv. Hun hadde blitt opplært til å tjene Allah og dø som jihadist. To netter før hun skulle gi sitt liv, fikk hun imidlertid en drøm – en drøm som skulle endre livet hennes fullstendig.

OFFERLAMMETS BELØNNING – bølger av misjonærer

Bok av Andreas Nordli / Proklamedia

«Må Lammet som ble slaktet motta belønningen for sin lidelse», ropte de to unge tyskerne fra båten. De var på vei til Karibia som misjonærer hvor de skulle bli slaver for å kunne arbeide blant slavene. Året var 1732. Gjennom historien har bølger av unge mennesker vært like offervillig som disse to.

AL MASSIRA – en oppdagelsesreise med venner

Kursopplegg: Inviter dine muslimske venner med på en reise, der dere sammen utforsker mange av livets aktuelle spørsmål. På reisen vil dere møte mange av profetene i Bibelen og bli kjent med Messias. Kurset består av 13 undervisningsvideoer og er tekstet til norsk og en rekke andre språk. Det gir et godt grunnlag for samtaler om tro.

Ta kontakt: almassiranorge@gmail.com

KOM OG FØLG MEG – lær å vandre med Jesus

Kursopplegg: Et disippelkurs for nye troende med muslimsk bakgrunn. Bruk det i en gruppe eller sammen med en venn. Kurset gir både kunnskap og hjelp til å leve som en disippel. Kurset tar opp aktuelle temaer som er spesielt viktige for troende med muslimsk bakgrunn. Tilgjengelig på norsk og mange andre språk.

Ta kontakt: komogfolgmeg@gmail.com

UNÅDDKONFERANSEN

Med lidenskap for de som enda ikke har hørt. IMI-kirken, Stavanger, 25.–26. oktober 2024. Finn ut mer: unåddkonferansen.no

Flere aktuelle bøker:
www.opendoors.no/webshop
www.pray30days.org/about/good-books

Del med andre ...