Forslag til lesing

Her er et lite utvalg av aktuelle bøker for deg som ønsker å be for og dele Guds hjerte med muslimer.

Til naboer og nasjoner

av Jeannie Marie, Proklamedia

En annerledes bok fylt med praktisk råd og gode eksempler. Ditt daglige liv kan få ny mening når du blir godt kjent med mennesker fra andre kulturer.

Utrolige hendelser

av Jerry Trousdale, Proklamedia

Les de utrolige, sanne historiene – både morsomme og alvorlige – om hvordan muslimske ledere og hele lokalsamfunn tar imot Jesus. Dette glimtet inn i hva Herren gjør for å spre evangeliet i dag, kaster lys over bibelske nøkkelprinsipper som hjelper kristne med å dele evangeliet der de bor.

En åpnet dør

av Reema Goode, Hermon

Sterke personlige historier om guds mirakuløse verk i den muslimske verden. Reema tar oss med dypt inn i sitt arabiske nabolag for å vise oss hvordan Gud åpner dører. En oppmuntrende, oppløftende og til tider humoristiske førstehåndsberetning om lys i mørket.

Forunderlig barmhjertig

av Ole Christian Kvarme, Lunde

Setter vi grenser for nåden i egne liv og i møte med andre? Kvarme tar oss på meditative vandringer gjennom nådens landskap og åpner horisonten for fellesskap med fattige, fremmede og lidende, for enhet og mangfold blant kristne og et nytt møte med jøder, muslimer og mennesker av annen tro.

Ansikt til ansikt med Jesus

av Samaa Habib, Hermon

Om en omvendt muslims utrolige reise til Himmelen og hennes møte med kjærlighetens Gud. Full av håp og oppmuntring, og overstrømmet av Jesu nåde, viser Samaas inspirerende fortelling Guds kraft til å overvinne enhver omstendighet.

Søkte Allah, fant Jesus

av Nabeel Qureshi, Lunde Forlag

Boken gir et grundig og viktig innblikk i den dype konflikten som oppstår når islam møter kristendom i en troende muslims hjerte. Følelsene og de intellektuelle refleksjonene forfatteren beskriver, vil utfordre kristne så vel som muslimer.

Drømmer og syner

av Tom Doyle, Lunde Forlag

En annerledes vekkelse i den muslimske verden
Stadig flere muslimer opplever å møte Jesus i en drøm. «Drømmer og syner» er en enestående samling av personlige beretninger fra den muslimske verden. Historiene vil forbløffe deg.

I ildovnen

av Tom Doyle, Lunde Forlag

Som Daniel og vennene hans lar de seg ikke skremme. De nekter å gi etter for frykt og flykte, uansett hvor varmt det er i ildovnen. Alle historiene i boken er sanne, og de fleste det fortelles om er tidligere muslimer som nå elsker Jesus av hele sitt hjerte.

Du får Libya

av Greg Livingstone, Proklamedia

Født utenfor ekteskap. Et uønsket barn. Historien om en usannsynlig misjonær som ble en pioner i muslimmisjon. En herlig fortelling, full av lun humor, pussige opplevelser og nådeløs selverkjennelse.

«Greg er utfordrende, innsiktsfull, energisk, humoristisk, ustoppelig. Slik har jeg kjent ham gjennom over 20 år, og slik er boken om hans liv.» – Daglig leder i Frontiers Norden.

Konvertittene

av Stig Magne Heitmann (Åpne Dører), Lunde Forlag

Det pågår mange kristne vekkelser i muslimske land, slik som Iran. Mange nye troende har nå funnet veien til Norge og Europa, og noen av dem møter du i denne boken. I historiene snakker «konvertittene» ærlig om sine opplevelser.

Flere aktuelle bøker:

Del med andre ...