2018 – Velkommen!

Velkommen til 30 dagers bønn for verdens muslimer 2018!

For 25 år siden kom den første bønneguiden som et verktøy for å oppmuntre kristne til å be for muslimer.

Den første bønneguiden (1993)
Den første bønneguiden (1993)

Siden den gang har mange forhold påvirket utviklingen av guiden. Elektronisk kommunikasjon har gjort det mye lettere å skaffe bidrag fra hele verden og publisere på over 30 språk. Vi kan fremme 30 dagers bønn mye gjennom sosiale medier, men også på sensitive steder via kryptert e-post og kommunikasjon. Vi startet med noen få misjonærer og deres støttemenigheter, men nå finner du en million kristne som ber gjennom guiden i de fjerneste delene av verden, på språk du ikke visste eksisterte!
De siste 25 årene har verden sett en økning av islamsk ekstremisme, ødeleggende naturkatastrofer og ubarmhjertig krigføring i muslimske samfunn. Samtidig har vi, som vist i bønneguiden for 2015 og 2016, sett et historisk antall Jesus-bevegelser blant muslimer.
Bønn forandrer også oss som ber. Hvert år mottar vi tilbakemelding fra lesere som har fått innsikt om muslimenes liv. Det har ført til en større forståelse av Jesus og hans uendelige kjærlighet.
30dagersbonn2018_OMSLAG_300dpiI år har vi oppdatert designet på guiden. Vi som har jobbet med 30 dagers bønn for verdens muslimer er svært fornøyd med resultatet og det håper vi du også er.
Vi vil høre din mening! Gi oss gjerne en tilbakemelding og fortell oss hva 30 dagers bønn har betydd for ditt liv.
Takk for at du står sammen med oss i bønn for verdens muslimer!

Internasjonalt team for 30 dagers bønn

 

Del med andre ...