2017 – Velkommen!

Er dette første gang du deltar i 30 dagers bønn for verdens muslimer? Eller er du en av dem som har bedt siden vi begynte i 1993?
I dag deltar kristne fra hele verden i 30 dagers bønn, og de ber på over 30 språk – inkludert både noen av de største og noen av de minst kjente språkene i verden.
Målet vårt er å føre dere alle sammen i løpet av Ramadans tretti dager, så bønnene deres kan være fokusert på å velsigne muslimer. Vi håper at denne guiden kan hjelpe kristne til å se litt av variasjonen i muslimverdenen og lære om muslimske familiers behov i ulike land, slik at du kan be med et forståelsesfullt hjerte som fører til større bevissthet om Guds kjærlighet for muslimer. I en verden hvor konfliktene vokser seg stadig større, tror vi at bønn er en handling som kan føre til fred, forvandle lokalsamfunn og bringe Guds rike.
30dagersbonn2017_Page_04
Årets utgave av 30 dagers bønn er fokusert på å be særlig for familier. Skribentene våre kommer fra hele verden, og de vil dele historier, behov og bekymringer med deg fra familier i de muslimske kulturene og subkulturene der de bor. Alle familier er forskjellige, men vi tror at du vil oppdage at du har noe til felles med de menneskene du får lese om i denne utgaven av 30 dagers bønn for verdens muslimer.

Del med andre ...