2017 – Bønn for muslimske familier

Familien er komplisert. Familielivet vårt påvirker i stor grad hvem vi er, men det er også selv påvirket av en rekke faktorer. Ingen familier er like, og når vi utforsker familielivet i den muslimske verden, vil vi se både likheter og ulikheter.

Gjennom generasjoner tilpasser familier seg både de plutselige og de gradvise endringene i kulturen, samfunnet og teknologien

30dagersbonn2017_Page_06_Image_0001I denne utgaven vil vi reflektere over variasjonen som finnes blant muslimske familier. Akkurat som i kristne familier, påvirker både kultur, tradisjon, utdanning, erfaringer og muligheter hvordan muslimske familier fungerer rundt omkring i verden. Gjennom generasjoner tilpasser familier seg både de plutselige og de gradvise endringene i kulturen, samfunnet og teknologien. Vi skal lære hvordan dette påvirker muslimske familier på forskjellige steder.
Du vil også få se at noen ting er universelle: ofrene en forelder gjør for at et elsket barn skal få bedre muligheter; bekymringene for barna ettersom de blir eldre og tar del i et stadig mer uforutsigbart samfunn; et ektepars delte gleder og byrder og bekymringene for aldrende foreldre. Vi kan be med forståelse for bekymringer vi kjenner oss igjen i.

Del med andre ...