2017 – Fra redaktørene…

Kjære bønnevenner,
I fjor brukte anslagsvis én million kristne over hele verden bønneguiden 30 dagers bønn for verdens muslimer for å be for muslimer under Ramadan!
Da bønneaksjonen 30 dagers bønn begynte, var det med en liten gruppe mennesker som følte at Gud utfordret dem til å se på verdens muslimer med en kjærlig faders blikk og se dem slik han gjør. Vi er veldig glade over tilbakemeldingene vi har fått fra deltakere rundt omkring i verden, som forteller at de gjennom 30 dagers bønn har fått en ny forståelse av muslimer og hjelp til å forholde seg til dem på en måte som bedre reflekterer Kristi hjerte.
30dagersbonn2017_Page_03
Det kan være utfordrende å se muslimer med et klart blikk i en tid hvor islamistiske ekstremister dominerer det globale nyhetsbildet. Derfor ønsket vi at denne utgaven av bønneguiden skulle fokusere på en del av livet som vi alle har en eller annen tilknytning til: familien.
Vi ønsker å be særlig for familielivet – stedet der de fleste av oss først lærer om troen. Familien vår former verdiene våre og påvirker oss mer enn vi er klar over. Vi håper at du kan lære hvordan ulike muslimske kulturer uttrykker ulike familietradisjoner, og at du vil oppdage hva du har til felles med disse familiene. Og så håper vi at dette vil lede deg i bønn og hjelpe oss til å spre det fantastiske budskapet i 1. Joh 3:

«Se hvor stor kjærlighet Far har vist oss: Vi får kalles Guds barn»

Takk for ditt engasjement i bønn!
Redaktørene for 30 dagers bønn for verdens muslimer

Del med andre ...