2016 – Velkommen til «30 dagers bønn» 2016!

Kjære venner som ber,

cs-wind.lI fjor så vi tidenes høyeste deltakelse i 30 dagers bønn for verdens muslimer! Med en rekke inspirerende artikler fra boken A Wind in the House of Islam (En vind i Islams hus) av forsker David Garrison, ble bønneguiden et oppmuntrende vitnesbyrd om hvor effektivt det er å be. I år har vi med oss nytt stoff fra Garrison hvor vi skal fortsette å utforske de ni «rom» i Islams hus. Vi skal lære mer om hvor i muslimverden folk kommer til tro på Jesus, og hvordan dette skjer.
Mer enn før, er vi i år klar over at det er mye som skjer i den muslimske verden. Krig og terror har herjet, og millioner av muslimer har blitt fordrevet. På flukt etter trygghet eller håp om et bedre liv, havner tross alt mange på steder hvor de kan få møte den levende Kristus. Og for dem som blir igjen vil alt det tragiske ofte lede tankene på en reise. Vi retter bønnene våre mot disse og ber om at de må blir ledet nærmere Jesus. Som alltid vil vi også be for de tusener som enda ikke har hørt om ham.
Vårt håp er at du som ber blir tatt med på en reise; rundt i den muslimske verden og inn i en dypere forståelse av Guds uendelige kjærlighet for muslimene.
Takk for at du ber!
Redaksjonen, 30 Days International

Del med andre ...