Nyttige ressurser

Finn ut mer og engasjer andre. Følgende ressurser kan være nyttige for de som vil be for muslimer, bli kjent med de og engasjere seg i Guds rikes utbredelse blant muslimer.

MODIGE KVINNER – Hemmelige agenter for Jesus i den muslimske verden

Bok av Tom Doyle og Joann Doyle, Lunde Forlag

Til tross for overhengende fare, våger stadig flere kvinner aktivt å påvirke sine ektemenn og barn og føre dem til tro på Jesus. Når Gud setter en muslimsk kvinne fri, blir hun en ustoppelig kraft for ham.

TIL NABOER OG NASJONER – Nytt Opplag

Bok av Jeannie Marie, Proklamedia

Jesus sa det krystallklart: «Gå og gjør alle folkeslag til disipler.» Men hvordan gjør vi det midt i en travel hverdag? En annerledes bok fylt med praktisk råd og gode eksempler. Ditt daglige liv kan få ny mening når du blir godt kjent med mennesker fra andre kulturer.

UNÅDDKONFERANSE: M28

Med lidenskap for de som enda ikke har hørt. Credokirken i Bergen, 27.–28. oktober 2023. Finn ut mer: unåddkonferansen.no

FRA FREMMED TIL FAMILIE

Kursopplegg av Tim Green og Roxy

Forstår vi hvor krevende det kan være for muslimer å komme til tro på Kristus? Er vi klar over hvor sterke bånd de har til sine familier og muslimske fellesskap, og hvordan vi kan hjelpe dem til å erstatte disse i menighetsfellesskapet? Hva kan de med sin unike kulturelle bakgrunn bidra med i våre kristne forsamlinger?

Bestilling av ressurser og spørsmål sendes til
frafremmedtilfamilie@gmail.com

Finn ut mer på nlm.no

KOM OG FØLG MEG – kursopplegg

Et kurs for nye troende med muslimsk bakgrunn. Bruk det i en gruppe eller sammen med en annen og oppdag hva Bibelen har å si om aktuelle temaer.

Studiebok og veilederbok på norsk: www.proklamedia.no

Også på mange andre språk: www.come-follow-me.org

AL MASSIRA – kursopplegg

Al Massira, som betyr «reisen» på arabisk, er et videobasert verktøy utviklet i Midtøsten. Al Massira er 13 undervisningsfilmer som er oversatt til en rekke språk, og blant annet tekstet til norsk. Verktøyet er laget for grupper, gjerne bestående av både troende og ikke-troende, som alle inviteres med på en reise gjennom Bibelen.

Finn ut mer på www.almassira.org

Der finner du også en promovideo.

ANSIKT TIL ANSIKT MED JESUS

Bok av Samaa Habib, Hermon

En omvendt muslims utrolige reise til Himmelen og hennes møte med kjærlighetens Gud. Full av håp og oppmuntring, og overstrømmet av Jesu nåde, viser Samaas inspirerende fortelling Guds kraft til å overvinne enhver omstendighet.

Flere aktuelle bøker: www.opendoors.no/webshop


Del med andre ...